Wednesday, February 27, 2019

Torna La Copa

Avant-sala de la fase final de la Lliba BdR, els Chiefs han entrat com a caps de sèrie de la Copa BdR en la 3ª posició.
Després d'apretar les dents al final de la 1ª fase, els Chiefs han acabat en 11ª posició, el que els dóna avantatge de camp en la 1ª eliminatòria de Copa, que els enfrentarà a un vell enemic, els Que N'Aprenguin. Aquests han derrotat als Chiefs a les darreres 2 temporades a la 1ª fase, fa 2 anys amb un final polèmic, similar al final de Copa ACB d'enguany, i el passat minant la moral i confiança dels Chiefs als últims minuts i després d'una remuntada insòlita en els últims 5', amb la permisitivat arbitral que convé per a algunes remuntades...

Bé, els Chiefs han fet un final de fase regular més que digne, amb victòries àmplies i més ajustades (80-40 a Proyecto de Equipo, per exemple) acabant amb un 37.5% de victòries (6 V 10 D) i 'arreglant' la situació, amb jugades com aquesta:




En paraules del cap de files Joan, "tenim un molt bon atac i molt bona defensa dins del grup de la part baixa de la taula". Així és, els Chiefs tenen un atac equilibrat (quan funciona) dintre-fora, amb bons percentatges de 3s, i uns pivots dominadors. En defensa, sempre la clau de les bones temporades Chiefs, compleixen en els partits del seu nivell, sobradament. Excepte alguns lapsus, coses a pulir.

Ara ve l'hora de la veritat. Ara toca apretar engranatges. Ara toca mossegar sense fer mal.

A per totes!


Empieza la temporada que le gusta a los Master Chiefs.
La de la verdad.

I love this game.

We love this game.

You'll love their game.


Suerte Chiefs, la suerte está echada. Sois superiores. Demostradlo!!




vcnç

No comments:

Post a Comment